Pradžia / Receptai / Skaniausiu naminiu būrgerių receptas česnakinių padažų

Skaniausiu naminiu būrgerių receptas česnakinių padažų

2023-08-25

Skaniausiu naminiu būrgerių receptas česnakinių padažų

Patiko? Pasidalink:

Ingredientai: 1:

Ingredientai: mėsainiams:

Mėsainiai: 1 svaras (450 g) maltos jautienos (80 % liesos)
Druskos ir pipirų pagal skonį
4 mėsainių bandelės
Salotų lapai
griežinėliais pjaustytų pomidorų
griežinėliais supjaustytas raudonasis svogūnas
Sūrio griežinėliai (pagal jūsų pasirinkimą)
Alyvuogių aliejus kepimui ant grotelių
Kreminiam česnakų padažui:

Garstyčių česnako: 1/2 puodelio majonezo: 1/2 puodelio majonezo
3 skiltelės smulkinto česnako
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
1 valgomasis šaukštas šviežių petražolių, susmulkintų
Druskos ir pipirų pagal skonį
Instrukcijos: 1:

Paruoškite kreminį česnakų padažą:

Sumaišykite majonezą, smulkintą česnaką, citrinos sultis ir kapotas petražoles.
Gerai išmaišykite, kol visi ingredientai susimaišys.
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite ir laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę surinkti mėsainius.
Paruoškite mėsainius:

Įkaitinkite kepsninę arba viryklę ant vidutinio stiprumo ugnies.

Padalykite maltą jautieną į 4 lygias dalis ir iš kiekvienos dalies suformuokite paplotėlį. Abi kepsnelių puses pagardinkite druska ir pipirais.

Grilio groteles arba keptuvę lengvai patepkite alyvuogių aliejumi, kad nepriliptų.

Dėkite paplotėlius ant grotelių arba į keptuvę. Kepkite maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol jie taps pageidaujamo minkštumo.

Paskutinę kepimo minutę ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po gabalėlį sūrio ir leiskite jam išsilydyti.

Kol kepa paplotėliai, ant grotelių arba skrudintuvėje galite lengvai paskrudinti mėsainių bandeles.

Sudėkite mėsainius:

Kiekvienos paskrudintos bandelės apatinę pusę gausiai aptepkite kreminiu česnakiniu padažu.

Ant padažo uždėkite salotų lapą.

Ant salotų dėkite paruoštą paplotėlį su lydytu sūriu.

Apibarstykite griežinėliais pjaustytais pomidorais ir raudonuoju svogūnu.

Ant viršaus uždėkite kitą skrudintos bandelės pusę.

Česnakinius mėsainius iš karto patiekite su mėgstamais garnyrais.

Mėgaukitės naminiais česnakiniais mėsainiais su kreminiu česnakiniu padažu, kuris kiekvienam kąsniui suteikia skonio pliūpsnį!

Drąsiai pritaikykite mėsainius su papildomais priedais, pavyzdžiui, marinuotais agurkais, avokado griežinėliais ar traškia šonine.

Patiko? Pasidalink:

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

REKLAMA