Šis receptas stiprina imuninę sistemą, kovoja su virusais, bakterijomis ir uždegimais, kurie dažnai yra rimtų ligų priežastis.
Sveiki, noriu pasidalinti receptu iš „YouTube“ kanalo, kuris gali būti ypač naudingas šiomis dienomis.
Senelis mane to išmokė ir tai naudoju iki šiol, ypač kai siautėja įvairios infekcijos ir ligos.
Visi žino, koks yra naudingas česnakas.
Tačiau norint sušvelninti nemalonų ir savitą česnako skonį ir dar labiau sustiprinti teigiamą poveikį, būtina pridėti tam tikrų ingredientų – o tai yra obuolys ir gvazdikėliai!
Šie du ingredientai sustiprina ir pagreitina česnako poveikį, ir yra tikrai nepralenkiami kovojant su kvėpavimo takų ir uždegiminėmis ligomis.
Senelis visada sakė, kad šis namuose turimas antibiotikas gali net mirusįjį pastatyti ant kojų.
Paruoškite česnaką, kurį turite nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Česnaką suberkite į indą ir užpilkite vandeniu – palaukite mažiausiai 15 minučių.
Dabar supjaustykite obuolį ir įdėkite jį į puodą.
Įpilkite vandens ir suberkite gvazdikėlius.
Užkaiskite, leiskite užvirti, tada nukelkite nuo liepsnos, palikite atvėsti maždaug 5 minutėms ir supilkite česnaką su vandeniu.
Uždenkite ir palikite 10 minučių.
Perkoškite ir gerkite dienos metu. Linkime būti sveikais ir nesirgti!
Vaizdo medžiaga: