Pradžia / Sveikata / Česnakai su obuoliais ir gvazdikėliais yra senas vaistas, kuris tikrai veikia!

Česnakai su obuoliais ir gvazdikėliais yra senas vaistas, kuris tikrai veikia!

2023-12-09

Česnakai su obuoliais ir gvazdikėliais yra senas vaistas, kuris tikrai veikia!

Patiko? Pasidalink:

Šis receptas stiprina imuninę sistemą, kovoja su virusais, bakterijomis ir uždegimais, kurie dažnai yra rimtų ligų priežastis.

Sveiki, noriu pasidalinti receptu iš „YouTube“ kanalo, kuris gali būti ypač naudingas šiomis dienomis.

Senelis mane to išmokė ir tai naudoju iki šiol, ypač kai siautėja įvairios infekcijos ir ligos.

Šis Receptas Stiprina Imuninę Sistemą, Kovoja Su Virusais, Bakterijomis Ir Uždegimais, Kurie Dažnai Yra Rimtų Ligų Priežastis.

Šis receptas stiprina imuninę sistemą, kovoja su virusais, bakterijomis ir uždegimais, kurie dažnai yra rimtų ligų priežastis
Šis receptas stiprina imuninę sistemą, kovoja su virusais, bakterijomis ir uždegimais, kurie dažnai yra rimtų ligų priežastis

Visi žino, koks yra naudingas česnakas.

Tačiau norint sušvelninti nemalonų ir savitą česnako skonį ir dar labiau sustiprinti teigiamą poveikį, būtina pridėti tam tikrų ingredientų – o tai yra obuolys ir gvazdikėliai!

Šie du ingredientai sustiprina ir pagreitina česnako poveikį, ir yra tikrai nepralenkiami kovojant su kvėpavimo takų ir uždegiminėmis ligomis.

nuotrauka

Senelis visada sakė, kad šis namuose turimas antibiotikas gali net mirusįjį pastatyti ant kojų.

Kada Šis Receptas Padeda?

Kada šis receptas padeda
Kada šis receptas padeda
  • turint kvėpavimo problemų
  • uždegimo atveju
  • antibakterinis, antivirusinis ir antiseptinis poveikis
  • stiprina imunitetą
  • aprūpina organizmą svarbiais vitaminais ir maistinėmis medžiagomis
  • padeda nuo kosulio (ypač nuo sauso kosulio priepuolių)
  • sergant gripu
  • diuretikas
  • naudingas sąnariams ir kaulams

Kaip Paruošti Vaistą?

Kaip paruošti vaistą
Kaip paruošti vaistą

Jums Reikės:

  • 3 skiltelių česnako
  • 1 obuolio
  • Saujos gvazdikėlių

Gaminimo Eiga:

Paruoškite česnaką, kurį turite nulupti ir smulkiai supjaustyti.

nuotrauka

Česnaką suberkite į indą ir užpilkite vandeniu – palaukite mažiausiai 15 minučių.

nuotrauka
nuotrauka
nuotrauka

Dabar supjaustykite obuolį ir įdėkite jį į puodą.

nuotrauka
nuotrauka

Įpilkite vandens ir suberkite gvazdikėlius.

nuotrauka
nuotrauka

Užkaiskite, leiskite užvirti, tada nukelkite nuo liepsnos, palikite atvėsti maždaug 5 minutėms ir supilkite česnaką su vandeniu.

nuotrauka

Uždenkite ir palikite 10 minučių.

nuotrauka

Perkoškite ir gerkite dienos metu. Linkime būti sveikais ir nesirgti!

Vaizdo medžiaga:

Patiko? Pasidalink:

REKLAMA

Šioje svetainėje naudojami slapukai. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su svetainės slapukų politika.